Medlemmarna


Johan:
Johan är sjöbusen i gänget. Sedan barnsben har han älskat flytetyg av alla de slag, främst segelbåtar.. Johan har bland annat arbetat som lärare i navigation och sjömanskap och kan titulera sig ”Offshore yatchmaster”. (vad det nu skall vara bra för..) Gillar elektronik och har en förkärlek för sjövett.


Daniel G:
Har sitt fokus på fiskeutrustning! Drag, spö och rullar funktionella och pålitliga för ordinärt fiske. Ingen lyx här utan i den vanliga fritidsfiskarens prisklass. Lovar att tipsa om beten och utrustning som ger fisk och fiskeglädje för de som inte nödvändigtvis måste ha 10 kilos fiskar varenda gång. Fiskar helst gädda (pb 9,5 kg), abborre (pb 1,3 kg) och gös (pb 6,5 kg). Hör gärna av dig med dina frågor!


Daniel W:
Njuter mest av naturen och när fiskarna vägrar nappa så försöker jag istället fånga fiskekänslan med kameran, drönaren eller någon annan teknisk leksak. Uppvuxen i Kaxholmen (utanför Jönköping) och har fångat en och annan gädda/abborre i Landsjön. Numera fiskar jag en del i Bunn (öster om Gränna).

Jonas:
Mer information kommer snart